Luxus otthonok boldogságra hangolva

AT Home Design

AT Home Design

Miért olyan fontos, hogy minőségi otthonod legyen ?

Ne divatos, hanem stílusos legyen az otthonod

2020. május 10. - athomedesign

Erre a kérdésre nagyon gyorsan rengeteg választ tudnék adni. De nem azt akarom bemutatni, hogy mennyi ötletem, tapasztalatom van, hanem szeretnék egy teljesen új nézőpontot átadni neked, amire talán eddig még nem is gondoltál. Egy pár hónappal ezelőtt még senki nem gondolta komolyan, hogy hatalmas változások előtt állunk. De ez ma már biztos.

Korábban is a minőség híve voltam, a munkámban ugyan úgymint az öltözködésben. Nem mondom, hogy soha nem fordul elő velem, hogy olcsóbb, kevésbé magas minőségű termékeket választottam, de miután kiderült, hogy ezek nem hogy nem takarítottak meg nekem pénz, hanem sokkal inkább elfecséreltem velük a munkával megkeresett pénzem, mára már egészen más megvilágítást kapott az, hogy mi az olcsó és mi a drága. Minőségi emberek minőségi ruhát hordanak, szép, kényelmes jó minőségű otthonaik vannak.

Bizony ahhoz, hogy sikert érj el az életben a környezetednek is tükröznie kell azt, hogy hova tartasz. Nem térhetsz, haza minden nap egy rosszul működő, kényelmetlen vagy értéktelen bútorokkal, kacatokkal telezsúfolt lakásba, házba, igaz ? Ebben a pillanatban tisztán látom magam előtt milyen változásokat értünk el emberek életében. Láttam, hogyan emelkedik meg az ügyfeleim élet színvonala- és nem viccelek a cégének a bevétele is- miután átterveztem a lakásukat, újra álmodtuk az otthonukat.

Más, jobb életük lett, más emberek lettek, és ez hatalmas boldogsággal töltött el, és tölt el mai napig. Ezért csinálom, ez hajt ez motivál az, hogy lássam a változást, hogy mennyivel jobb lesz sok embernek az élete azáltal, hogy végre a vágyott otthonukban lakhatnak.

Napjaink nagy részét otthonunkban töltjük el -nem csak most- illetve ez lenne az ideális, ha szeretnénk otthon lenni, a barátainkkal családunkkal és nem kellene menekülni egy "kényelmesebb helyre ". Most különösen sokat vagyunk otthon, és ki tudja, lehet, hogy a jövőben egyre többet leszünk.

Ugye, fontos az, hogy mi vesz körül téged otthon? Mennyi ideig marad szép a bútorod és, hogy mennyi ideig működik jól?  Most, hogy lassan rájövünk arra mit tettünk a Világgal a környezetünkkel, itt az ideje nézőpontot váltani.  Minőségi dolgok irányába fordulni, olyan termékeké, otthonoké lesz ezután a főszerep amelyek sokáig kiszolgálnak minket. A fast fashion kora lejárt! Vége a selejtes daraboknak, nincs szükség olyan bútorokra, olyan termékekre amelyek divatosak ugyan, de egy évet sem élnek túl.

Nem a divatot kell követni. Annak a híve vagyok, hogy úgy dolgozzak akár egy kézműves, olyan elhivatottsággal mint egy öreg szabó, aki szívvel lélekkel és alázattal végzi a munkáját. Számomra nem " a tömeg termelés" a cél, hanem az odafigyelés, a törődés. Megéri úgy dönteni, hogy egy hosszútávon ragyogó, minőségi, stílusos otthonod legyen ? Tudod, hogy mennyi pénzt takarítasz meg vele ? Hidd el, hogy számokat is tudok mutatni minden egyes munkánál mennyivel jártak jobban az ügyfeleink, hogy a hosszútávú megoldást választották.

A képen látható lakást 5 éve terveztük, tavaly egy nyomtatott szakmai lap, a Szép Házak megjelentette, illetve az Octogon Deco online oldalán is helyett kapott. Biztos, vagyok benne, hogy még legalább 8-10 évig ilyen állapotban fog ragyogni.

Értéket és minőséget válassz, takaríts meg pénzt és ne támogasd a hulladék gyártó tömeg termelést.

Jelentkezz online vagy személyes konzultációnkra, hogy megváltozzon az életed :

http://athomedesign.hu/szemelyes-konzultacio/

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athomedesign.blog.hu/api/trackback/id/tr915678498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása