Luxus otthonok boldogságra hangolva

AT Home Design

AT Home Design

3 izgalmas világítás ami biztos sikert arat

2020. április 03. - athomedesign

Barrisol ( nyújtható, átvilágítható mennyezet fólia)

Ahogy már az előző blogban is említettem a barrisolok azért annyira különlegesek, mert számtalan érdekes formát tudunk alakítani a segítségükkel. Egyenletes fényt biztosítanak, viszont fontos, hogy mindig szabályozható led fényforrásokat használjunk a fólia mögött. A szabálytalan, sokszög alakú barrisolok, amit ebbe a vidéki magán házba terveztünk, reflektálnak arra a falburkolatra ami az első képen ugyan nem látható, de szintén szabálytalan sokszögekből áll.

A sokszögeket a természetben a tengeri élővilágban előforduló mészkővázak inspirálták. Az egész házban ezeket a jegyeket a természet ihlette színeket és formákat használtam.  A tulajdonosok beleszerettek a tengerparti villákba, és szerették volna ha megidézzük nekik ezt a hangulatot.

Festett, bevilágított álmennyezet kialakítások

Egyik belvárosi megbízásunk során terveztünk egy aranyra festett álmennyezeti elemet rejtett led világítással. Ez annyira megtetszett a megrendelőnknek, hogy ez lett az egyik kedvenc részlete, imádja. Az arany szín meleg fényt kölcsönöz a térnek, gyönyörű meleg fénnyel borítja be a konyha területét különösen este, akkor amikor csak az itt elrejtett ledek világítanak.

http://athomedesign.hu/wp-content/uploads/2018/06/nappali.jpg

Az arany szín visszaköszön a kiegészítőkön és a parkettát keretező profil színében is.

Rejtett fények bútorok alatt

A bútorok alá rejtett led fények különleges hatást hoznak létre. Az egyik villába tervezett vendég mosdóban a bútor alatti led hatására a bútor szinte lebeg. Ezek az apró fények a WC alatt vagy a kád lábazati részénél szintén hatásosak, és nagyon hasznosak, ha éjszaka kimegyünk a fürdőbe és csak egy gyenge fényre vágyunk ami elég a tájékozódáshoz.

http://athomedesign.hu/wp-content/uploads/2018/06/0021.jpg

Rengeteg ötlet jutott még eszembe amit az elmúlt években használtunk. Ha velem tartasz megtudhatod, hogyan világítottunk meg medúzákat egy orvosi rendelőben . Ugye milyen izgalmas ?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athomedesign.blog.hu/api/trackback/id/tr5315588478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása