Luxus otthonok boldogságra hangolva

AT Home Design

AT Home Design

3 elengedhetetlen kellék egy buli szobához

2020. április 16. - athomedesign

Az évek ugyan eltelnek felettünk, de lelkünk mélyén mi mindannyian gyerekek maradunk, imádunk játszani. A játékok amelyekkel felnőttként játszunk sokszor nagyobbak drágábbak, mint amelyekkel gyerekekként szórakoztunk. Egy valami viszont nem változott, ugyanazt az önfeledt kellemes érzést keressük, mint amit gyerekként éltünk át.

Amikor eldöntöttem, hogy a szenvedélyem lesz a hivatásom és olyan otthonokat fogok megálmodni és megvalósítani amire az emberek igazán vágynak, megváltozott az életem. Minden a helyére került. Az évek alatt, számtalan egyedi, különleges kérésnek tettünk eleget a házak, lakások tervezéskor, amelyekre mai napig izgatottan gondolok vissza.

Készült már medúzás világító fal-ahogy egy korábbi, világítással kapcsolatos blogomban erről írtam-arany, tükrös bárpult, sarki fényeket idéző kristály mennyezetvilágítás, modell autókat és trófeákat bemutató üveg szekrény, mozi beltéri medencéhez, vagy éppen kültérihez., hullámzó arany gipszfal, üveg mögé rejtett TV. A felsorolást a végtelenségig folytathatnám. A legtöbb ezek közül a háznak abba a részébe került, ahol az önfeledt szórakozásé a főszerep.

Amikor a tervezés korai szakaszában jártunk ügyfeleim háza esetében, az egyik munkák elején az igényeket igyekeztünk pontosan meghatározni. Felvetődött, hogy a  társasági szórakozásra is időt szeretnének fordítani az otthonukban is. Ekkor jutott eszembe, hogy alakítsunk ki egy olyan részt a mellék épületből ahol tudnak a barátaikkal beszélgetni, finom italokat kortyolva, vagy akár mozit  nézni, szivarozni.

A buli szoba, mellék épület, vagy házrész ma már nagyon sok otthon része. De milyen nélkülözhetetlen elemei vannak ? Vagyis melyek azok a dolgok amelyek az esetek 95%-ban helyet kaptak a buli szobában.

Mozi

Egyszerűtől a drága ,csúcsminőségű megoldásokig számtalan lehetőség létezik ma már a piacon a házi mozi rendszerek területén. Ne hagyd ki a buli szobából. Akár családi vagy baráti  filmnézéshez, akár zenei videók lejátszásához használod, mindenképpen minőségi hang és képélményt biztosít és fokozza a jó hangulatot.

Bárpult

A koktélok reneszánszát éljük, nincs is jobb egy mint egy pohár hideg koktélt elkortyolva beszélgetni a barátainkkal. Hol máshol lehetne ezeket színes italokat a legjobban elkészíteni mint a bárpultnál. A bárpultokat mindig a helyiség adottságaihoz igazítom. Egy kis bárpult egy korábban kihasználatlan helyen óriási érték a baráti bulikon. A bárpulthoz vizes kiállást  mindenképpen kérjünk a mosogató medence és a mosogatógép számára. Szükségünk lesz egy hűtőre, tároló helyekre (poharaknak, eszközöknek) és csillogó, megvilágított polcokra, ahová a színes italok kerülhetnek. Bámulatos lehet ha jól ki van találva ! (További ötletekért írj privát üzenetet.)

A fenti képen látható arany bárpult és étkezőpult az egyik kedvencem. Két funkciót oldottunk meg egyben. Az italok és a poharak felső polcokra kerültek, alul pedig el lehet fogyasztani a kész italokat. Ehhez tartozik még egy szekrény mosogatóval hűtővel ami nem látszik a képen. Tervezési szempontból a bár az egyik kedvencem a házban!

Játék

Közös játék még a  felnőtt társaságot is izgalomba hozza. Imádni való társasjátékokkal tudjuk gazdagítani a buli helyünket. Például:  biliárd, darts, csocsó. Túl zajos játékokat nem érdemes választani, mert a beszélgetést zavarhatja.

A buli, akár családdal akár a barátokkal közösen éljük meg, akkor jó, ha felszabadultan és örömmel szórakozhatunk. AZ otthonunk tudja biztosítani a megfelelő helyet ehhez, csak lehet, hogy még eddig nem gondoltunk erre, és nem vettük észre a ház adottságaiból kínálkozó lehetőséget.

Ha elakadtál, vagy új izgalmas megoldásokat szeretnél otthonodba jelentkezz online vagy személyes konzultációra : http://athomedesign.hu/szemelyes-konzultacio/

 írd meg kérdéseidet vagy azt, hogy miről olvasnál szívesen a következő blogokban:

http://athomedesign.hu/kapcsolat/

A bejegyzés trackback címe:

https://athomedesign.blog.hu/api/trackback/id/tr8215617788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása