Luxus otthonok boldogságra hangolva

AT Home Design

AT Home Design

Üvegdoboz a nappaliban, hogyan legyen nagy forgalmad az airbnb lakás piacon?

2020. március 31. - athomedesign

 

Extrém megoldások és ötletek mindig izgalommal töltenek el amikor tervezek. Amikor olyan megbízásokat kapok, ahol a tulajdonosok kifejezetten szeretnének különlegességeket látni, az egy tervező számára maga a mennyország. Legtöbbször ezek a kiadásra szánt lakások, ahol nagyon fontos, hogy valamivel kitűnjenek a tömegből.

Miért ? Nagyon szép ,de hagyományos megoldások nem mindig hozzák izgalomba az utazókat. Az emberek túlnyomó része, utazáskor kényelmes szállást keres. Manapság, ha megfizetjük az árát, sok szép szállodai szoba közül választhatunk, viszont ez nem mindig elég. Az a tapasztalatom, hogy az emberek szeretnek egy kicsit különlegesebb extrémebb szállást kipróbálni, amiben hosszú ideig nem laknának ugyan, de átmenetileg érdekes, és üdítően hat rájuk

Ez vezetett annak az alap koncepciónak a kitalálásához, amit az egyik airbnb lakásban is használtunk. Egy narancssárga üveg "kockában" aludhat az ide betérő kedves utazó. Az élénk színek egyébként is nagyon figyelemfelkeltőek, a falakon fotók jelennek meg amelyek freskókat ábrázolnak. Ettől még izgalmasabb még színesebb lesz az egész.

Ilyen környezetet egy mindennapi használatra készülő otthonba nem javasolnék, de ha valaki ragaszkodik hozzá akkor nyilván lehet, bár az a veszélye az ilyen típusú megoldásoknak, hogy a lakás hosszútávú használóját zavarni fogja az extrém kialakítás. Ilyenkor általában hamarabb megválunk az egykor még annyira lelkesítő daraboktól, megoldásoktól, mert gyorsan ráununk.

Ezért az igazán sziporkázó ötleteket meghagyom az airbnb lakások tervezéséhez. Terveztem már " Alíz csodaországban" jellegű arbnb lakást is, elég nagy sikeres van a mai napig. Extrém megoldásokhoz mindenképpen érdemes belsőépítészt megbízni , mert nem elég megálmodni meg is kell építeni a " csodát".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athomedesign.blog.hu/api/trackback/id/tr1415578320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása