Luxus otthonok boldogságra hangolva

AT Home Design

AT Home Design

Hogyan színezd ki az otthonod ?

2020. március 26. - athomedesign

A minőség kiemel a tömegből

 

Tisztán emlékszem még arra, valamikor a szakmai utam elején, amikor az egyik legkedvesebb barátom házának átalakításához rendeltem egy lámpát egy katalógusból. Akkor még nem tudtam milyen márkák közül érdemes választani, az akkori üzlet eladói sem ismerték jól a márkákat. Így történt, hogy a fotó alapján kiválasztott  lámpa annyira csúnya és rossz minőségű volt, hogy vissza kellett küldeni.

Ma már ez nem fordulhat elő velem. Miért ? Mert folyamatosan járok a legnagyobb nemzetközi kiállításokra, ahol több ezer terméket látok a maga valóságában, így pontosan ismerem azok minőségét . Csak olyan márkákkal dolgozom amit ismerek-ma már ezeknek a száma több száz.

A jó minőségű termék egyből ragyogtatja az otthonod, és tényleg nem kell róla beszélni, mert magáért beszél. Ilyen termékekért keress fel egy megbízható üzletet, vagy online weboldalt. Később fogok írni erről is, és adok majd ajánlásokat.

 

 Ha azt hitted, hogy a kaland veszélyes akkor próbáld ki a megszokást az halálos.

 

Ha hiszed ha nem ez a lakberendezésre is igaz. Az otthonod "halálát " okozza ha a biztonságra törekszel, semmilyen merész szín kombinációt vagy izgalmas anyagot nem mersz kiválasztani. Unalmas lesz. Neked is másoknak is. Nem borzasztó hanem az elmegy kategória. Ez nem hangzik túl jó ha az álom otthonodról van szó, ugye?

Az izgalmas, inspiráló élet energiával teli otthonok soha nem unalmasak, ÉLNEK . Vibrálnak ahol kell, nyugtatnak ahol kell, egyensúlyba hoznak. Olyanok mint az erdő, a tűz meg a víz. Adj életet az otthonodnak színekkel, anyagokkal, merészséggel. Akkor szeretni fogod.

A barna bézs kombináció borzasztóan unalmas, legalább egy élénk színt adj hozzá, de az legyen különleges szín,  ne a húsvéti tojások színére hasonlítson. Nagyon ajánlom a színek tanulmányozásához a nemzetközi Panton színrendszert , amely több ezer színből áll. Online is megtekinthető néhány, bár a monitorok erősen torzíthatják a valódi színt. Festékek közül ha erőteljes színről van szó a Benjamin Moore színeit javaslom, ragyogóak.

Felfrissítés

 

Új színek választását gyakran javaslom azoknak az ügyfeleimnek akik szeretnék felfrissíteni a lakásukat, de komolyabb átalakítást nem szeretnének- például azért, mert több éve már sikeresen megterveztük nekik az otthonukat- igazából csak egy kis változatosságra vágynak.

Ilyenkor új párnákat függönyöket javaslunk, vázákat dekorációs tárgyakat szőnyegeket, esetleg  tapétákat cserélünk. Új színeket mintákat viszünk a terekbe. Óriási változást szokott hozni ez is, és nagyon szeretik.

Bátran használj színeket, mintákat, keverd az anyagokat, van néhány főbb szabály amit érdemes betartani de egyébként pedig bármit szabad...

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athomedesign.blog.hu/api/trackback/id/tr1315558286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása