Luxus otthonok boldogságra hangolva

AT Home Design

AT Home Design

Hogyan tudod berendezni álom otthonod idő és pénz pazarlás nélkül?

2020. március 23. - athomedesign

Csak pozitívan ...

 

Most, hogy néhány szót ejtettünk a kerülendő negatívumokról- egy későbbi blog bejegyzésben a baklövések listáját még folytatom- figyelmünket fordítsuk a " to do " részre vagyis arra amit bátran tegyél meg! Amikor az otthonod, otthonotok kialakításán gondolkozol az egyik fontos feladat, hogy megismerd milyen környezetben érzed jól magad.

Ha voltál már egy két jó szállodában külföldön, akkor biztosan emlékszel olyan részletekre a szállodai szobádból amit szívesen megvalósítanál akár otthon is. Nem a  minden nap bekészített papucs, törölköző, virág  szolgáltatásra gondoltam első sorban, de lehet, hogy rá tudod venni a férjed ezekre is, hanem inkább a berendezésre, dekorációra.

Milyen volt az ágy? Magas fejvéggel készült, alacsonnyal ? Romantikus, vagy modern, színes vagy fehér esetleg fekete volt ? A matrac és az ágyméret természetesen szintén nagyon fontos részletek. Ha még csak tervezed, hogy megnézel egy két bútor üzletet akkor jó hírem van, nem töltöttél el órákat feleslegesen nézelődve.Ha már nézegettél ezt azt az sem baj, akkor itt az ideje megtervezni a vásárlást.

Milyen stílus és színek állnak közel hozzám/hozzánk?

 

Ez az egyik első és legfontosabb kérdés amit érdemes feltenned magadnak vagy magatoknak- a gyerekeket hagyjuk szárnyalni a saját szobájukkal kapcsolatban, ami lehet őrült, lehet vicces, bármi amit akarnak. De a ház többi része legyen egységben. Mert, így nem csak kényelmes és otthonos lesz hanem szép is. Ha még nem nézegettél képeket lakásokról, házakról, nappalikról, hálókról akkor érdemes megnézned néhányat például a pinterest-en, vagy töltsd ki a tesztünket, amely egyértelmű választ fog adni neked erre a kérdésre.

Csak azután vegyél meg bármit - ez festékre, vázára, és kanapéra egyaránt vonatkozik- ha már tisztában vagy vele milyen stílus  és színek tetszenek igazán! Különben sok pénzt fogsz elkölteni és lehet, hogy feleslegesen.

Az árcédula

 

Biztos láttál már olyan női magazint-ha nőként olvasod a blogom- amiben lemásolják a kifutón látható ruhákat úgy, hogy megkeresik az azokhoz nagyon hasonló, de elfogadható árú darabot, talán csak egy-két kiegészítő lesz ebben az összeállításban valamilyen híres márkával logózott. Mi is pontosan ugyanezt tesszük csak bútorokkal.

Az ügyfeleink sokszor megveszik a prémium kategóriába sorolható bútorokat, de olykor előfordul, hogy egy szép, de közép  vagy közép-felső  kategóriába tartozó bútorra cseréljük azokat amelyek már nem férnek bele a keret összegbe. Így gyakorlatilag 3 árszinten tudjuk megmutatni ugyanazt a stílust, és ezt Te is tudod követni amikor az otthonodat berendezed. Kiválaszthatod a neked tetsző árkategóriába tartozó termékeket úgy, hogy a stílus nem vagy alig változik. Elmesélem hogyan.

Amikor kiválogatom az  eredetihez képest alacsonyabb árú termékeket mindig arra  figyelek, hogy...

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://athomedesign.blog.hu/api/trackback/id/tr615546128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása